Mobiele cocktailbar voor elk evenement en elke locatie !

Trendy Cocktails heeft voor elk evenement de juiste bar.

 

Welke uitstraling u ook in gedachten heeft voor uw feest, borrel of evenement, wij spelen daar met onze verschillende stijlen bars en de daarbij behorende materialen zonder moeite op in en voorzien uw gasten van een uitstekende service.

Stijlvol gekleed, een goede houding, een brede glimlach en uiteraard de perfecte moves maken het shaken tot een verrijking van ieder evenement

Voor ieder evenement heeft Trendy cocktails de juiste bartenders, cocktails, bars en cocktailglazen. Wij shaken voor u en uw gasten de meest kleurrijke en smaakvolle cocktails, opgemaakt met mooi stukje vers fruit en uitgeserveerd in mooi glaswerk

 Wanneer u liever geen alcohol schenkt op uw evenement maken onze bartenders voor u verrassende alcoholvrije cocktails en smoothies. Al onze cocktails worden bereid met de meest originele ingrediënten van de beste kwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

Trendy Cocktails nu ook voor unieke fruit- en smoothiebars:  gezond en lekker !

 

 

Nu bij Trendy Cocktails al een cocktailbar voor € 350,00 inclusief bar, personeel en cocktails !

 

Speciaal voor de intieme feestjes heeft Trendy Cocktails nieuwe cocktailbars ontwikkeld die zeer geschikt zijn voor kleinere feestjes en  locaties.

Deze cocktailbars zijn voorzien van ledverlichting en hebben een gesloten waterpompsysteem.

Binnen 15 minuten na aankomst op de locatie kunnen onze bartenders de heerlijkste cocktails shaken met de juiste ingredienten.

OfferteaanvraagTerugbelverzoek
Facebook logo Twitter logo

Trendy cocktails | Dr Schöyerstraat 161 | 4205 KV Gorinchem | Tel: 06-16939260 | info@trendy-cocktails.nl

Website ontwerp: Designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Privacyverklaring